BARTIN / MERKEZ - Bartın Madencilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Bartın Madencilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
KEMER KÖPRÜ MAH. BÜLENT ECEVİT BUL. MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI ANA BİNA A BLOK NO 39/18 MERKEZ / BARTIN
Vizyon
Türk Milli Eğitim Sisteminin kaynak ve yöntemlerini kullanan, bölgesel ihtiyaçları karşılayabilen, sosyal yönü kuvvetli, teknolojinin imkânlarından faydalanmasını bilen, sanayi ile işbirliği içinde faaliyet gösteren ve tüm paydaşlarının süreçlere katkılarının sağlandığı bir eğitim kurumu olabilmektir.
Misyon
‘Kendine güvenen, iş ahlakına inanan, topluma faydalı, mesleğinin gereklerini en usta şekilde icra edebilen, Türk sanayisine katkıda bulunabilecek, bilgiyi beceriye dönüştürebilecek, mesleki eğitime ihtiyaç duyan herkese, teknolojik gelişmeleri takip ederek, tüm paydaşlarla işbirliği içerisinde, sosyal yönü güçlü teknik ve mesleki eğitim vermek.’
Güreş dalında bir öğrencimiz 2023 yılında il birincisi olmuştur.
Okula ulaşım belediye servis araçlarıyla sağlanmaktadır.
Okulumuzun kendi servis imkanı bulunmamaktadır.
Okul şehir merkezinde olup çarşıya olan uzaklık 700 metredir.
Kontenjan Bilgileri
Okulumuz 2023-2024 yılında ilk defa sınav puanına dayalı 30 kontenjan açarak öğrenci kabul etmeye başlamıştır.
Diğer Hususlar
Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün 21.03.2023 tarihli ve 72691483 sayılı Bakanlık oluru ile okulumuz 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında faaliyete başlamıştır.